Voor Organisaties

Voor Groningers, door Groningers

Citys Consultancy is een studenten consultant die zich focust op non-profits en start-ups in Groningen. Dus ook voor u!

Wat biedt Citys Consultancy u? Wederzijds ontwikkelen.

Wij bieden een multidisciplinair team van studenten, die in een latere fase van hun studie zitten. Deze worden begeleid en getraind door Monitor Deloitte. In overleg zal bepaald worden hoe lang het project duurt en op welke manier het uitgevoerd zal worden. Daarbij moet u denken aan tussentijdse presentaties, waarbij u sturing kunt geven aan de uitvoering van het project.

Heeft u een vraagstuk en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

  • Hoe ziet de samenwerking tussen Monitor Deloitte en Citys eruit?

    Van onze partner Monitor Deloitte krijgen wij onder anderen waardevolle trainingen die ons helpen bij de projecten. Hiernaast, krijgen wij vanuit Monitor Deloitte ook voor elk projectteam een coach. De coaches zijn nauw betrokken bij het project, ze geven advies en begeleiden de consultants.

  • Door te werken met interne trainingen en trainingen van onze partner Monitor Deloitte kunnen wij onze klanten voorzien van scherpe analyses en een vernieuwende kijk. Vanuit onze partner Monitor Deloitte krijgen wij ook voor elk project een coach die de consultants tijdens het hele proces begeleidt door middel van wekelijkse updates en vergaderingen.

  • "Voor Groningers door Groningers"

    Citys Consultancy is een studenten consultant die zich richt op non-profit en startup bedrijven in Groningen. Hiermee willen wij iets teruggeven aan de stad Groningen, een stad waar onze consultants met plezier studeren en wonen! ‘Wederzijds ontwikkelen’ binnen Citys Consultancy staat kwaliteit van het advies en het ontwikkelen van onze consultants centraal. Daarom werken wij aan projecten die interessant en leerzaam zijn voor onze consultants, en waarbij wij een waardevol advies kunnen leveren aan de klant.

Contact

Citys

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou leuk om naast je studie jezelf te ontwikkelen en daarbij iets terug te geven aan Groningen? Lees dan wat Citys Consultancy doet en wellicht is het iets voor jou!

Grote Markt 27
9712 HS Groningen

m.lam@citysgroningen.nl

Loading
Dank voor uw bericht!