Voor Delft,
door Delft

Dé studenten consultant die zich focust op non-profits en start-ups in Delft

Voor Organisaties

Heeft u een vraagstuk liggen waar u zelf geen tijd voor heeft of niet uit komt? En heeft u niet het geld om een grote consultant in te huren?

Dan zijn wij precies wat u zoekt!

Voor Studenten

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou leuk om naast je studie jezelf te ontwikkelen en daarbij iets terug te geven aan Delft? Lees dan wat Citys Consultancy doet en wellicht is het iets voor jou!

Waarom Citys?

Multidisciplinair

Wij werken in met een team van 15 studenten met 10 verschillende studieachtergronden. Dit maakt dat wij een dynamische en gevarieerde blik kunnen werpen op gecompliceerde vraagstukken.

Non-Profit

Citys Consultancy is een stichting zonder winstoogmerk. Dit maakt ons toegankelijk voor zowel grote als kleinere klanten. Wij opereren met als motivatie de uitdaging en ontwikkeling van onze consultants, waarbij we tegelijkertijd een passend advies bieden op de vraagstukken van onze klanten.

Ideologie

Voor Delft, door Delft. Wij studenten in de stad Delft voelen ons ook Delft en willen graag wat terug doen voor de stad die ons zoveel te bieden heeft. Daarom ligt onze focus op de publieke instellingen: Provincie en Gemeente Delft, Rijksuniversiteit, Hanze Hogeschool en kleine start-ups uit de omgeving.

Mentaliteit

Al onze consultants vinden het leuk om zich in te zetten en verder te ontwikkelen naast hun studie. Hierdoor opereren wij in een team van zeer ambitieuze, gemotiveerde en hardwerkende studenten. Dit biedt ons de mogelijkheid om uitstekend maatwerk te leveren voor onze klanten.

Teamverband

Wij werken met twee projectgroepen met ieder haar eigen project. Daarnaast zijn er vier subgroepen die zich bezighouden met verschillende aspecten van de stichting; R&D, trainingen, marketing en acquisitie. Door iedereen veel verantwoordelijkheid te geven ontstaat er een fijne en motiverende werksfeer.

Onze diensten

Citys Consultancy bestaat uit een divers team van gemotiveerde studenten die enthousiast zijn om voor u aan het werk te gaan. Onze samenwerking met partner Monitor Deloitte biedt u de gewenste kwaliteitsgarantie op ons werk. Door onze jonge en dynamische denkwijze zijn wij in staat passend advies te leveren op verschillende soorten vraagstukken.

Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken?

Markttoetredingsstrategie

Marketingonderzoek

Beleid schrijven

Verduurzaming

Groeistrategie

Concurrentieanalyse

Innovatieplannen

Contact

Citys

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou leuk om naast je studie jezelf te ontwikkelen en daarbij iets terug te geven aan Delft? Lees dan wat Citys Consultancy doet en wellicht is het iets voor jou!

Phoenixstraat 30
2611 AL Delft

caseconsultingdelft@gmail.com

Loading
Dank voor uw bericht!